Istraturist

Dobrodošli na korporativne stranice društva Istraturist Umag d.d. Na ovim stranicama pronaći ćete informacije o nama i našem poslovanju, informacije o objavljenim natječajima i ostalim mogućnostima za suradnju.

Informacije za Vaš odmor pronađite na

Natječaji

Javni poziv za prikupljanje pisanih ponuda radi ugovaranja radova (obavljanje poslova stručnog nadzora i konzalting usluga)

Predmet nadmetanja: OBAVLJANJE POSLOVA STRUČNOG NADZORA I KONZALTING USLUGA ZA UREĐENJE KAMPA STELLA MARIS I IZGRADNJA RECEPCIJE I BAZENA u Umagu. Rekonstrukcija obuhvaća izvođenje građevinskih, građevinsko-obrtničkih, instalaterskih, radova na opremanju i drugih radova radi podizanja kategorije na 4 zvjezdice. Poslovi stručnog  nadzora i konzalting usluga provode se sukladno Općim i tehničkim uvjetima za uerđenje kampa Stella Maris, Posebnim uvjetima za poslove stručnog nadzora, te Zakonu o prostornom uređenju i Zakonu o gradnji.

Pogledaj sve natječaje

Sve vijesti

Exit tim u Umag dovodi Prodigy, Dubiozu i Urbana

Exit – jedan od najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu stiže i u Hrvatsku i to u Umag gdje Exit tim pokreće novi Sea Star festival, u sklopu kojeg će u umaškom turističkom kompleksu Stella Maris 26. i 27. svibnja nastupiti čak 70 izvođača…