Novosti

Plava laguna Croatia Open Umag: Fognini, Monfils i Ćorić najbolja pozivnica za Umag

Umag će i ove godine biti nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje vrhunskog tenisa, atraktivnih egzibicija, nezaboravnih koncerata i sjajne gourmet ponude, jer sve to već po dobro poznatom receptu i ovo ljeto ponudit će 28. Plava laguna Croatia Open Umag. U deset dana programa, od 14. do 23. srpnja, vidjet ćemo tako ponajbolje tenisače svijeta, najveće zvijezde domaće i regionalne glazbene scene, te svjetski poznate DJ-eve, a sve će biti obogaćeno i iznimnim gourmet programom.

Istraturist Umag d.d. organizirao humanitarnu akciju u sklopu tradicionalne godišnje svečane večere za zaposlenike

Prošlog je tjedna u hotelu Sol Garden Istra održana tradicionalna Svečana večer na kojoj je više od  500 zaposlenika Istraturista ispratilo poslovnu 2016. godinu. Večer je prigodnim obraćanjem otvorio direktor Istraturista Ronald Korotaj koji je okupljenima čestitao na uspješno ostvarenim rezultatima te im zaželio sretne predstojeće blagdane.

Exit tim u Umag dovodi Prodigy, Dubiozu i Urbana

Exit – jedan od najpoznatijih glazbenih festivala na svijetu stiže i u Hrvatsku i to u Umag gdje Exit tim pokreće novi Sea Star festival, u sklopu kojeg će u umaškom turističkom kompleksu Stella Maris 26. i 27. svibnja nastupiti čak 70 izvođača na šest pozornica. Već je poznat dio programa glavne pozornice 26. svibnja koji predvodi jedan od najpopularnijih svjetskih bendova, The Prodigy, u sklopu turneje na kojoj je prošle godine održao najbolji koncert u povijesti Exit festivala.