Novosti

Andre Agassi otkrio CNN-u zašto je zapravo došao u Umag

Jedan od najboljih tenisača svih vremena prije mjesec dana bio je gost 27. Konzum Croatia Opena Umag, a odjeci njegovog posjeta još uvijek ne jenjavaju. 

Jedan od najboljih tenisača svih vremena prije mjesec dana bio je gost 27. Konzum Croatia Opena Umag, a odjeci njegovog posjeta još uvijek ne jenjavaju. Tako je najrespektabilnija američka televizijska kuća CNN u svojoj emisiji Open Court ovaj tjedan emitirala veliki intervju s Andreom Agassijem snimljen ovo ljeto u Umagu. Bila je to jedna od rijetkih prilika da se Amerikanac prisjeti cijele svoje karijere, ali i da progovori kako već 10 godina živi bez tenisa. Tako je Agassi, koji se nakon profesionalne karijere dosta povukao iz javnog života, u Umagu otkrio i zašto se oženio sa Steffi Graf, kako je došao na ideju graditi škole diljem SAD-a te zašto je prestanak igranja tenisa bilo kao "priprema za smrt".

Neke tajne o Agassiju sa CNN-om je podijelio i Goran Ivanišević. Koji je pravi razlog njegovog dolaska ovo ljeto na otvaranje 27. Konzum Croatia Opena Umag, možete saznati u videu koji vam šaljemo putem linka.

YouTube link: https://youtu.be/jki60IqnbZU                  

Video download: https://we.tl/62RPiNlpbk